This break up

2011-11-30 | 17:53:55 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer








You lost Me

2011-11-30 | 14:52:51 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Jösses vad bra Breaking Dawn var! Tyvärr verkade det inte som grabbarna var lika imponerade som mig & Isabelle,haha.. Fast hela Twilightgrejen känns nog mer som en tjejgrej än en killgrej, eller?

Ajja, förstår inte hur jag ska kunna vänta ett helt år på nästa del.. För visst är det ett år tills den släpps?
Första delen av Breaking Dawn var i alla fall grym! Nu undrar jag bara en sak, vart tusan är min Edward? Det går bra med en Jacob också alltså... muums..♥


Onsdagen har en så länge varit en lugn dag. Jag & Isabelle klev upp imorse och åt frukost framför tv:n innan jag körde hem henne så hon skulle hinna till skolan.
Jag har tänkt tvätta min bil i en vecka och idag tog jag äntligen tag i bilkräket! Men jag säger då det, jag ska aldrig mer tvätta bilen ute när det är halv storm! Det flög lödder överallt och så fort jag använde högtryckstvätten blåste vattnet rakt på mig. Nee, inget vidare. Men bilen blev betydligt renare så lite nöjd känner jag mig allt.


Nu ska jag sätta mig i sängen & planera lite för framtiden.. eller så ska jag bara vila lite. haha..
Lite senare blir det stallet!


Puss♥








Även att jag trivs hur bra som helst i min "vanliga" hårfärg (ljushårig) så får jag ändå såna där infall när jag vill färga håret mörkt igen, nästan svart. Snälla säg åt mig!


PartyAnimal

2011-11-28 | 23:01:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

Don't be a girl about It

2011-11-28 | 22:18:41 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Härlig dag!
Jobb mellan 7-12, hem & slänga till hästarna lite lunch-hö och rädda en stackars Romeo som var helt sönderstressad efter nattens storm & polisernas högljudda träning i ladan bredvid hagen. Stackarn..

Tog med mig lillasyrran tillbaka till stallet ett tag senare så var hon gullig och tog lite bilder på mig & Romeo, min underbara häst ♥
Ibland kommer den där tanken på hur nära jag har varit att förlora honom, men han får inte försvinna. Min Romeo han är speciell, finns ingen som kan ersätta honom ♥

Träffade underbara Isabelle i stallet senare på eftermiddagen så det blev fikamys med en massa prat & skratt. Det är inte klokt vad jag längtar till Gran Canaria, åååh vad bra vi kommer att ha det! ♥

Imorgon kommer dagen gå i ett. Först blir det jobb 7-15, sen gasen i botten för at hämta Isabelle, fixa stallet ihop med henne och sen ska vi vara barnvakt i några timmar innan det blir biomys med Erik & Martin. Äntligen ska vi få se Breaking Dawn! Har läst boken och den är ju grym så hoppas verkligen inte att jag blir allt för besviken på filmen. Mycket spännande!


Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen, slänger först upp ett par bilder på mig & skrutthästen som Olivia tog idag.

Natti med er! ♥






Get off the train

2011-11-27 | 22:45:14 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer





While you were paying no attention to me, I found somebody who can treat me right







My love

2011-11-26 | 13:43:00 | Kategori: Skor/Kläder ♥ | 0 kommentarer



Dom är precis lika underbara som dom ser ut.. hihi ♥






We Run The Night

2011-11-26 | 12:20:14 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Fy tusan vad kul jag hade igår! Vet inte om det var mina underbara röda klackar som gjorde att jag fick bra mycket uppmärksamhet ute, helt sjukt! Som tur va var det på ett bra sätt den här gången. I stort sett inga klängiga grabbar utan dom flesta ville bara dansa, bjuda på drinkar eller stå & prata i ett hörn.
Träffade vakterna som jag visst pratar med varje gång vi är ute, men dom minns mig! Till och med "bossen" (en lite äldre man) kände igen mig så när jag klev ut på dansgolvet kallade han på en av dom andra vakterna via komradion och så kom han för att prata med mig, lite småroligt faktiskt. Vet inte riktigt om det är positivt eller negativt att dom kommer ihåg mig så väl.. haha men tokigt underbar kväll med bästa grabbarna ♥

Jaa, var väl hemma runt 4 imorse och kvart i 6 ringde klockan för det var dags för jobb! Vaknade och önskade nästan att jag inte hade haft så förbannat roligt igår.. haha
Men upp kom jag och sen var mamma snäll & körde mig till jobbet eftersom jag inte vågade köra bil. Var inte riktigt meningen att det skulle bli så mycket dricka igår.. hehe.. Men som sagt, jäkla roligt hade jag & kunde jag så skulle jag göra om det på en gång!

Jobb 7-11 och nu ska jag vila lite & fixa stallet innan jag ska tillbaka och jobba 17-21. Full fart bara! :)





skulle tagit några bilder igår på vad jag till slut bestämde mig för att ha på mig, men såklart hann jag inte det så fick bli några kassa mobilbilder i badrummet när jag vinglade in 4 imorse.. haha

Colors & promises

2011-11-24 | 16:46:25 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer









How to be brave

2011-11-24 | 11:45:20 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Igår var en bra dag. Efter lunch åkte jag ner till bästis och så tog vi en promenad med hennes vovve, pratade,fikade & skrattade ♥
Jag åkte inte hem förän klockan närmade sig 18 och hann bara landa hemma för att slänga i mig lite mat innan jag åkte vidare till stallet.
Träffade underbara Isabelle och så kom Martin & hjälpte mig med kablarna till stereon som inte riktigt ville funka. Kvällen slutade med att vi tog min räcervolvo och drog iväg på en liten roadtrip. Oj vad jag skrattade ♥

Idag ska jag försöka plocka iordning på mitt rum. Inte nog med att det ligger klädhögar överallt så har jag även dragit in granris & mossa.. fick för mig att jag skulle julpynta lite.. Tror dessutom jag har räknat till 4 eller 5 tekoppar som står utplacerade lite här & där. Hmm, vad hände med den ordningsamma Amanda?
Jaja, jag har iaf några timmar på mig inann det är dags att hämta hem småsyksonen & fixa stallet. Får se om det blir en sväng till stan med..

Puss ♥




minsta systern slingade mitt hår lite i förrgår, svårt att få en rättvis bild på hur färgen blev, men lite ljusare än vad det var förut tror jag allt det är nu.

A thousand Years

2011-11-22 | 19:59:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

22 November

2011-11-22 | 18:40:36 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Klockan ringde vid halv 6 imorse och det var dags för ännu ett 7-16 jobbpass, men jäklar vad dåligt jag mådde.
Huvudet kändes som ett bowlingklot, jag hade lite feber och hostan hade blivit värre. Så jag stannade hemma idag, tyckte det var bäst eftersom jag är så himla känslig mot sjukdomar så här års, skulle faktiskt inte bli förvånad om jag åker på lunginflammation igen..

Ja, min tisdag har iaf varit väldigt lugn. Varvar mellan vilande, dricka te, sitta vid datorn, mysa med katten, stirra på min klädhög och hoppas att den kan hamna i byrån igen utan min hjälp..haha usch..
Var himla sugen på att åka in till stan & se nya Twilightfilmen men jag tror inte det är speciellt uppskattat av dom andra i biosalongen om jag ska sitta och hosta hela tiden..

Istället ska jag vara snäll & åka och hämta minsta systern i Åtvid. Förhppningsvis har Sofia lite tid för mig med så jag får se hur långt hon & Markus har kommit i huset.
Sen tror jag allt att Olivia ska få slinga mitt hår. Har fått en lite mörkare utväxt + att efter att ha tvättat håret ett antal gånger sen sist vi färgade det så är den färgen jag vill ha inte riktigt kvar, men vi får se.


It's like I'm holding on to heaven

2011-11-20 | 22:30:28 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Vilket bra slut på veckan jag har haft!
Istället för att mysa framför en film igår efter jobbet drog jag,Isabelle,mathilda & olivia in till stan vid 23 för att bowla. Så jäkla roligt! Var ju 18 års gräns eftersom dom serverade alkohol men mathilda var duktig och fixade in olivia ändå. Roligt hade vi!

Idag ringde klockan strax innan 6 och det var bara att dra sig upp ur sängen med ett tungt huvud & en hals som värkte för att arbeta några timmar. Jag och Isabelle åkte upp till stallet när jag kom hem och så pysslade vi lite där.
Sen har jag inte gjort något speciellt alls. Tagit en lång dusch & vilat.
Runt kl.18 åkte jag till Susanne & var lite barnvakt åt hennes gullungar och sen blev jag bjuden på te & nybakade scones, så himla mysigt ♥

Och så är det söndagkväll. Har eran vecka gått precis lika fort som min? Jösses vad fort tiden går..
För någon vecka sedan var jag helt säker på att jag höll på att hamna i någon slags livskris (om man nu kan kalla det så..?) Det var dåligt med jobb, jag var trött, saknade någon som kunde hålla om mig och säga att allt skulle ordna sig, önskade att jag hade mer tid till mina vänner, eller var bättre på att höra av mig till dom..
Men igår, på väg hem från jobbet en mörk lördagkväll, insåg jag helt plötsligt att trots allt som har varit, så är jag så jäkla nöjd över mitt liv som det är just nu!
Jag är glad att jag bor hemma igen. Det kanske låter lustigt men det är precis vad jag behöver. Jag har en sån himla bra familj, mamma,pappa, mina syskon♥
Jag är så nöjd med mitt jobb! Jag får hjälpa människor precis som jag älskar. Jag har världens bästa arbetskamrater som alltid finns där när man behöver dom.
Kanske är jag dålig på att höra av mig till mina vänner ibland men dom som känner mig vet att jag ALLTID kommer finnas där. Hör ni det? Jag finns ALLTID här, och jag är så otroligt tacksam för alla mina underbara vänner, grabbar & tjejer, ni är bäst! ♥

Och du Sofia, som antagligen känner mig bäst av alla, sluta aldrig med dina tokiga påhitt! Lova att du alltid kommer vara samma vanliga,tokiga,glada,helt underbara Sofia för du gör mitt liv lite bättre. Hur skulle jag klara mig utan allt knasigt vi hittar på? Bilturerna,tjejesnacket,promenaderna, dom galna patykvällarna.
Och vi har bara ett liv, så vi ska leva det fullt ut! Eller hur? Jag tänker inte bli gammal och ångra en massa saker jag aldrig gjorde. Nee, jag vill kunna se tillbaka om 40 år och tänka att jag hade det så jäkla roligt när jag var ung. Jag vill kunna sitta & skratta åt minnen av helknasiga saker vi har gjort, saker jag alltid kommer komma ihåg.

Och visst finns det kvällar jag längtar efter någon att krypa intill när jag ska sova. Någon som kan dra fingrarna igenom mitt hår eller borra ner näsan i min nacke och få allt att kännas så himla lätt.
Men just nu gör jag det jag trodde var omöjligt, jag klarar mig själv!
Och jag vet, att den dagen jag träffar den där personen som får mitt hjärta att slå lite extra fort, han som ger mig fjärilar i magen & får mig att le hela dagarna, jaa, då kommer det kännas så jäkla bra!
Det kanske tar en månad, ett år, kanske två år, men då kommer det kännas så jäkla bra!






19 November

2011-11-19 | 16:08:00 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Och nu är jag antagligen ute & springer mellan alla tanter och gubbar men gjorde ett tidsinställt inlägg.
Jobb till 21 och vi får se hur trött jag är ikväll efter att ha sovit väldigt lite och så börjar jag nog dra på mig en liten förkylning, inte kul!
Ska i alla fall åka och hämta världens bästa Isabelle när jag slutat så blir det mys här hemma med en massa godis och någon bra film. Jobbar ju 7-11 imorgon men då får Isabelle lite sovmorgon så får det bli en sväng till stallet när jag slutat jobbet.

Hoppas alla får en riktigt härlig lördagkväll!♥



She drops that dress around her legs

2011-11-19 | 13:12:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

Little voices whispering

2011-11-19 | 11:04:00 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer





Because she will love you more than I could,

She who dares to stand where I stood

Something told me to run

2011-11-19 | 09:06:44 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Godmorgon!

Igår var en lång dag och när jag kom hem på kvällen efter jobbet & ett snabbt besök i stallet kröp jag ihop i sängen med en skål popcorn & en kopp te. Kollade ett gammalt avsnitt av Grey's och var helt säker på att jag skulle kunna somna på en gång, men så var det inte.
Klockan var mellan halv 4-4 sista gången jag kollade på klockan. Och då hade jag suttit i sängen och lyssnat på blåsten & pratat med en väldigt onykter Martin.

Idag ringde klockan halv 8 och jag gav mig iväg till stallet för att slänga ut hästarna. Nu har jag fått i mig lite frukost och ska slänga på mig lite kläder för om en stund ska jag ge mig in till Biltema en sväng. Köpa lite smågrejer till bilen. Sen ska jag hinna med stallet & hästen innan det är dags för jobb. 16-21 blir det idag så det är mitt tredje kvällspass i rad, men söndag,måndag & tisdag jobbar jag dag. Skönt det!

Bäst jag skyndar mig nu,






mitt monster♥

Vi tjejer...

2011-11-18 | 00:03:41 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
 
Vi tjejer ...

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.

Vi läser på schampo flaskan i duschen.

Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.

Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.

Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.

Vi trycker på dörren fast att det står dra.

Vi säger va? fast vi har förstått allt.

Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.

Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.

Vi kan se samma film 10 gånger.

Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.

Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.

Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.

Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.

Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Close your eyes

2011-11-17 | 18:34:00 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer




When I feel sad, I stop being sad and start being awesome instead

17 November

2011-11-17 | 15:52:28 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Vart tusan har dagarna tagit vägen? Snart December ju! Skönt att snön håller sig borta iaf, hoppas det är så ett tag till.

Inatt har jag sovit så jäkla dåligt. Jag som nästan aldrig drömde förut har börjat drömma i stort sett varje natt. Så har det varit sen jag & Andreas gjorde slut och jag förstår inte varför dom inte försvinner.
Förut drömde jag om oss, såg dom två åren passera. Men nu drömmer jag om allt. Lustiga drömmar om allt möjligt. Så jag tror jag har vaknat ungefär varannan timme & tittat på klockan och trott att det var dags att stiga upp så jag skulle hinna till jobbet.
När klockan visade lite efter fem gav jag upp & låg och stirrade i taket tills klockan var 6 och mobilen började tjuta.

Jobb 7-12 och om en stund ska jag tillbaka & jobba 17-21. Det ska bli så himla skönt att komma hem ikväll, ta en dusch & krypa ner i sängen framför ett Greysavsnitt eller någon film och så förhoppningsvis sova mycket bättre den här natten.

Nu ska jag lägga mig & vila en liten stund. Har så ont på vänstersidan vid revbena & neråt men vet inte vad jag har gjort. Är alldeles öm..









kollade igenom mappen med bilderna som jag har tagit sista månaden, det märks att katten gör allt för att hålla mig sällskap..haha♥


Simply the best

2011-11-16 | 17:56:00 | Kategori: Min Romeo ♥ | 0 kommentarer


Got me looking so crazy right now

2011-11-16 | 16:35:18 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer




Do you understand who I am

2011-11-15 | 19:05:31 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Har lite för mycket ledig tid just nu på grund av lite mindre jobb än vanligt. Ledig tid kanske är dumt att säga, jag tycker jag utnyttjar dagarna riktigt bra. Önskar bara att jag inte behövde tänka så mycket.
Jag tänker på allt. Jobb, hästen,pengar, bil, familjen, det som har varit & vad som kommer hända. Andreas.
Han är inte borta. Men det gör inte ont längre, jag saknar honom inte direkt men det är lite tomt.
Just nu känns det helt okej. Jag tänker på oss ibland när jag kör bil, ibland när jag handlar eller när jag ska försöka ta mig igenom mina enorma klädhögar som hamnar lite överallt. Han skrattade alltid åt mina klädhögar.
Men det är bättre nu. För några veckor sen räckte det med att jag hörde hans namn så gjorde det ont. Jag behövde bara blunda så kunde jag se hans ansikte framför mig & tårarna kom, ibland hoppades jag till & med att han skulle komma åkandes upp för backen i sin bil, rusa in och säga att allt skulle bli bra.

Nu tänker jag tillbaka & ler. Jag klarar att gå in på affärer utan att bli illamående av alla minnen, jag kan åka till ställen där vi har åkt utan att börja gråta eller få den där klumpen i magen.
I tre hela veckor kändes det som mitt liv var över. Att det var bäst att jag låg kvar i sängen för det skulle inte bli lättare. Jag var så ledsen, trött, arg & förtvivlad.
Jag trodde inte att det skulle bli lättare. Men det blev det. Jag kan andas normalt igen, äta, le, skratta, umgås med mina vänner, ta hand om min häst som åter igen hade fått lida lite över hur jag hade mått. Jag kan sova igen.

Jag har lärt mig precis hur jag inte vill vara i fortsättningen & hur jag vill bli behandlad i fortsättningen.
Dom här två åren med andreas är inget misstag, han var aldrig något misstag.
Det är erfarenhet. Jag har lärt mig så mycket och jag har vuxit som människa.



Sometimes you have to go back to the beginning to understand the end♥





Make me wanna Die

2011-11-12 | 19:07:25 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

I want to yell it from the rooftops

2011-11-10 | 14:11:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

10 November

2011-11-10 | 13:06:40 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Igår var en annorlunda dag. Fast rolig, & mysig♥
Är så himla tacksam över att personen jag trodde jag kände har visat sitt rätta jag, det går inte att beskriva vilken lättnad jag kände. Det visade också att ibland ska man försöka lyssna på andra människor istället för att alltid tro bra om alla, för då slutar det alltid lika dant, att jag blir sårad på ett eller annat vis.
Men tack för hjälpen ♥


Tidigt igårmorse började dom lägga någon form av asfalt på våran väg, (som alltid har varit grusväg..) och jag kan lova att det blev rätt trångt med alla dom där maskinerna, meeen då är det en sån himla tur att mamma & pappa har en varsin ordentlig 4-hjulsdriven bil! Så för att kunna ta oss från huset ut mot Grebo använde vi oss av gärdet, offroad helt enkelt! Och jäklar vad kul det var att gasa på lite på det blöta gräset! Ni skulle sett vad killarna som arbetade med vägen stirrade, det såg ut som att ögonen höll på att lossna. Och jag bara skrattade & vinkade lite snällt. haha

Blev iaf några timmar i stallet & ett besök hos gulliga Susanne. Oftast känns hon nästan mer som en storasyster än en "extramamma", det är så bra att vi har henne♥
Jag hann bara hem & byta om sen kom Martin och plockade upp mig & vi drog in till stan för att hälsa på en vän.
Kollade på "the hangover part II" och den var så himla rolig! Första filmen tycker jag är bättre men den här var absolut gokänd.

Idag då, jag ska plocka iordning lite här hemma & ta ett varv med dammsugaren. Tvätta håret & bädda rent i min säng (finns det något bättre än en renbäddad säng?) och kl.15 ska jag hämta två busungar på fritids.
Hästen ska jag också hinna med men det får nog bli senare ikväll för mellan 17-18 ska vi åka och titta på två bilar till mig. Martin är snäll & följer med och eftersom han ville hitta på något efteråt får han nog följa med upp till stallet & vara lite hästskötare, blir perfekt! ;)

Dags att sätta fart!



Hur underbar?

Underbara vän♥

2011-11-09 | 00:40:59 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Låg i sängen och kollade på gamla avsnitt av Greys & bläddrade igenom en väns blogg. En vän jag träffar väldigt sällan men fortfarande bryr mig om.
Så hittade jag det här. Ett inlägg skrivet för snart en månad sen. Ett inlägg skrivet nästan exakt en vecka efter att det hade tagit slut mellan mig & Andreas.
Jag var trasig, ledsen. Jag log & skrattade men bara när jag verkligen behövde. Jag åt när jag behövde, svarade på dom frågorna jag behövde, andades när jag behövde. Jag var alldeles trasig och det gjorde ont.

Underbara vän, kanske har jag inte klarat mig helt oskadd från allt det här. Kanske är jag fortfarande lite trasig.
Men jag vet att det är okej, och jag vet att jag kommer ta mig igenom det här.
Jag är en bra bit på väg & jag kommer ta mig igenom det här ♥




tack alla underbara vänner för att jag ha er♥

8 November

2011-11-08 | 18:22:37 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Och idag har jag tagit med mig vovven till åtvid & träffat bästis ♥ Blev en lång promenad & en massa prat. Träffade även på dom "gamla" grannarna som bor i lägenheten mitt emot där jag bodde med Andreas, fick en värmande kram och så undrade dom vart jag hade tagit vägen. Dom hade hört att jag hade blivit allergisk & fått flytta hem men mer visste de inte. Plötsligt förstod dom varför andreas jämt var ute sent på kvällarna nu för tiden & varför aldrig jag var där, haha tänk så det kan bli. Riktigt härliga människor är dom iaf och vi kunde nog ha stått och pratat hur länge som helst, om jag inte hade haft en gnällig schäfer i kopplet som ville busa mera med Sofias hund..♥

Idag är all energi som bortblåst, jäklar vad trött jag känner mig! Men nu ska jag upp och ta hand om min lilla häst ( som för övrigt var helt omöjlig att klippa igår..) Får bli lite dressyrträning idag!


Tagga inför fredag då grabbar & tjejer? ♥



bästis & jag i lördags ♥

'cause time has made me strong

2011-11-07 | 23:59:50 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer


Godnatt♥

7 November

2011-11-07 | 13:58:52 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Vaknade med ett bra humör & jag känner mig inte arg längre. Haha konstigt vad det kan göra när man får skriva av sig lite..
Så vill jag påpeka att jag aldrig har sagt att Andreas är en dålig människa, för det tycker jag verkligen inte att han är. Då skulle jag väl aldrig ha delat två år av mitt liv med honom? Nee, han fångade mitt hjärta från första början och jag trodde verkligen att det skulle vara han & jag i många år. Men saker förändras.. :)
Jag har heller aldrig sagt att jag är helt utan fel & brister, klart att jag inte är perfekt!
Men det här är min blogg. Jag har aldrig bett om onödiga & spydiga kommentarer eller läsare som dömmer mig för texterna jag skriver här. Det här är min plats att rensa tankarna och passar det inte er läsare så är det inte svårare än att ni helt enkelt struntar i att läsa den här bloggen.
Och till dom människorna som tycker om att kommentera bloggar anonymt får gärna lära sig att skriva dit sitt namn. Tack :)

Såå, nu ska jag krypa ihop i soffan hos mamma och pappa♥ vi är en sån liten familj nu för tiden..




för två år sen hade vi redan fått lite snö så här i början av November, är den på väg tror ni?

I can't wait for you to realize

2011-11-07 | 00:34:01 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
I kväll är en sån där kväll då det känns omöjligt att somna. Det är så mycket tankar som snurrar i huvudet,bilder,minnen. Allt i en enda röra och jag får ingen ordning på det.
Jag har inte gråtit på flera veckor, men ikväll kommer det tårar. Och för första gången på länge gråter jag inte för att jag känner mig ledsen, & inte för att det gör ont eller för att jag saknar allt som har varit. Nu känner jag mig bara arg och besviken. Jag är så arg på Andreas.

Allt känns som ett stort pussel & jag får inte ihop några bitar alls.
Det skulle vara vi, han älskade mig, han ville inte ha någon annan, han lovade att vi skulle hitta tillbaka.
Och så ger han upp.
Var jag en sån hemsk flickvän/sambo? Var allt han hade sagt under dom här 2 åren bara tomma ord, löften som inte var meningen att dom skulle hållas. Var jag så fruktansvärt lättlurad att jag gick på allt?
Och jag fick aldrig någon förklaring. Han orkade inte mer, som att han var den enda som hade haft det jobbigt sista tiden. Men jag var beredd att kämpa, så om han älskade mig så mycket som han sa, varför orkade inte han kämpa för mig, för oss.
Det gör ont, det är jobbigt för honom med. Men hur kan man bara ge upp någon man har älskat så mycket? Hur kan han bara sluta kämpa för mig?
Jag hade gjort vad som helst för Andreas men han slutade kämpa för mig.   


Jag antar att jag kan gå & fundera på det här tills den dagen jag får en förklaring. Och jag är rätt säker på att den dagen aldrig kommer & inte heller förklaringen jag vill höra.
Så jag försöker sluta att vara arg. Jag vill att Andreas ska vara lycklig & jag vill se mig själv glad igen, så jag slutar att vara arg.




No happy ever after, just disaster

2011-11-06 | 21:08:41 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

Do you even understand?

2011-11-06 | 18:11:00 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer



Even in the best of days,
Love will be hard and hearts will be fakeing



I made You free

2011-11-06 | 17:02:38 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Landade i sängen runt 4 imorse och vaknade runt 7 av att sture stod & slicka mig i ansiktet, dumma katt..
Somnade iaf om och tog mig upp ur sängen strax innan 11, behövde vätska.. haha

Jag hade iaf en rolig kväll, tror det blir rätt svårt att slå förra fredagen när vi var ute men vi var ett helt gäng härliga människor igår så det blev mycket skratt.
Stötte ihop med Andreas & ett gäng andra människor på ågatan men han verkade inte kunna titta åt mitt håll. Visst är det lustigt, någon jag har varit tillsammans med i över 2 år och helt plötsligt kan vi inte ens hälsa på varandra. Jag hade lust att gå fram & presentera mig för honom..  "hej, kommer du ihåg mig? Jag var din flickvän i 2 år, du vet, hon du en gång älskade över allt annat?"
Känns faktiskt rätt tråkigt. Sorgligt på något sätt. Jävligt sorgligt.
Men jag antar att det inte är något att hänga upp sig på. Jag kunde gått fram till honom & sagt hej men det gjorde jag inte. Och kanske var det lika bra. Han vill inte försöka & jag har lovat mig själv att sluta kämpa. Jag ska låta honom va.

Men vad vet jag. Jag sitter här & skriver på min lilla blogg, tankar & känslor. Mycket för att jag inte vill öppna min dagbok som jag har skrivit i de senaste åren. Det kommer sluta med att jag sitter & bläddrar igenom sidorna som jag har fyllt med text dom senaste två åren. Ihop med Andreas.
Jag ska köpa en helt ny bok någon dag, där jag kan göra en nystart.

Där jag någon gång kan skriva om den där killen som har fångat mitt hjärta och som jag inte kan klara mig utan.







Lets lose Control!

2011-11-05 | 12:56:24 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Nu ska jag & mamma dra in till stan en sväng & handla några smågrejer och så ska vi till kyrkogården för att tända ett ljus för morfar.

Sen blir det stallet och till kvällen kommer bästis hit så ska vi göra oss iordning innan vi drar in till stan för lite förfestande och sen ger vi oss ut och dansar. Åååh så taggad jag är!

Puss så länge



bästis & jag sist vi var ute♥

Fredagsmys

2011-11-04 | 18:50:22 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Ligger i sängen & myser lite med katten, slapp fredag! Ska åka ner till Sofia om en stund och prova klänningar inför lördagen. Jäklar vad taggad jag är!

Puss

I'm gonna make you lose your mind

2011-11-04 | 16:49:28 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer









Read All about It

2011-11-04 | 14:12:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

4 November

2011-11-04 | 13:08:20 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Jäklar vad fort dagen har gått. Gick ändå upp vid 9 & slängde i mig lite frukost och kollade ännu ett gammalt avsnitt av Greys, tröttnar aldrig♥
Hängde med pappa & brorsan upp till stallet för att fixa lite tills dom nya hästarna kommer. På söndag dyker dom kanske upp, hoppas bara det blir lugnt i hagen när dom ska släppas ihop med dom andra kusarna. Nu vill vi inte ha några mer skador.

Trodde jag skulle ha jobbat några timmar idag men det blev inget så istället får jag tid att pyssla i stallet och fixa mitt stökiga rum. Det behövs..
Jaja, nu blir det lite käk innan jag drar upp till stallet igen. Får se vad jag hittar på för roligt ikväll.

Puss♥


It's only cause I feel alive

2011-11-03 | 21:29:43 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Oj, skapligt trött jag är i kroppen efter allt bärande av kartonger som vi plockade ihop på IKEA. Men dom kommer få ett himla fint kök. Jag längtar tills jag får renovera & inreda ett hus♥

Var i stallet under kvällen, pysslade & myste med min skrutthäst. Ska försöka klippa honom i helgen så han blir av med lite vinterpäls, just nu ser han ut som en björn. haha

Nu har jag hamnat vid datorn med en kopp te, lyssnar på Bandit som har blivit lite av min favorit radiostation och pratar med folk på fb. Sjukt vad människor (läs grabbar) börjar skriva så fort jag blev singel. Men det är trevligt (oftast i alla fall, haha..) att skriva lite med dom fast jag inte alls är ute efter, eller vill ha något förhållande just nu. Innan jag träffade Andreas hade jag massor killkompisar & jag saknar det lite. Grabbar är så mycket lättare att umgås med.

Längtar till helgen när jag & Sofia ger oss ut med ett gäng härliga grabbar! Det är banne mig inte klokt vad roligt vi kan ha. Jag började längta till helgen redan i måndags, haha inte ett rätt här.

Mitt rum ser ut som en krigsplats igen så jag ska väl försöka få lite ordning på käderna iaf så jag & bästis har någon plats att fixa oss på innan vi ska ut. Eller så kanske jag fixar det under förmiddagen imorgon.. usch vad tråkigt det är med klädhögar..




Fade into Me

2011-11-03 | 18:32:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

This aint no time to be alone

2011-11-03 | 16:54:31 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer





I'll be here, not gone, forever, holding on♥

Om jag längtar utomlands?

2011-11-03 | 16:26:22 | Kategori: Skor/Kläder ♥ | 0 kommentarer







3 November

2011-11-03 | 09:29:17 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Godmorgon!

Idag gick jag upp strax innan 8 för om en stund kommer Sofia & Makkan hämtar upp mig så blir det en tur till stan för att hämta ut deras kök, spännande!
Vaknade med lite halsont men känner mig inte feberig så jag hoppas det går åt rätt håll.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och så starta en tvättmaskin innan det är dags att dra iväg!


Puss♥



skapligt uttråkad igår efter att ha legat i sängen en halvdag...


2 November

2011-11-02 | 23:34:49 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Har legat i sängen i stort sett hela eftermiddagen & halvsovit. Vaknade när pappa öppnade dörren & frågade om reg.numret på min bil.
Var i alla fall lika bra att kliva upp annars skulle jag aldrig kunna somna sen. Slängde mig i duschen och framåt 19 drog jag ner till Åtvid för att umgås med bästis♥
Färgade hennes hår & myste framför tv:n. Hade så mysigt att jag glömde bort att det var Greys kl.21, haha första gången någonsin skulle jag tro. Ajja, får se reprisen på söndag..


Känner mig iaf piggare nu, så imorgon blir det att hjälpa Fia & Markus att häma deras kök och så ska jag träna lite dressyr med min skrutthäst. Ska ta det väldigt lugnt så jag inte blir mer sjuk så här lagom till helgen.
Nehe, om jag skulle krypa ner i sängen brevid katten,

Natti♥




är så himla nöjd med hårfärgen nu, blir att vara ljushårig ett bra tag ♥

Say those words

2011-11-02 | 13:27:16 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Kom hem från stallet igår strax innan lunch & kände mig rätt trött. Hade vaknat med en jäkla huvudvärk på morgonen men tog en ipren & sruntade i det.
Mådde lite sämre på eftermiddagen (hade åkt på feber..) så blev en massa vilande. Myste ner mig i sängen med en bok och katten, jag låg & halvsov i flera timmar.
Som tur var kände jag mig lite bättre framåt kvällen så jag tog bilen och plockade upp Isabelle sen blev det en sväng i stan, ett besök på MAX hann vi också med. Förstår inte hur jag kan ha så otroligt knasiga & roliga kompisar, världens bästa♥

Fick en nattgäst & imorse blev det stallet tidigt. Mys med stalltjejerna♥ Svårt att förklara vilket härligt gäng vi är i stallet nu, underbara tjejer!
Idag känner jag mig lite bättre men är fortfarande så där tung i huvudet. Får bli en lugn dag så jag kan fortsätta hålla igång skrutthästen och så ut & dansa i helgen. Kan verkligen inte bli sjuk nu.


puss så länge♥












Hell or Highwater

2011-11-01 | 15:26:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

Love On Top

2011-11-01 | 14:03:02 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Skulle precis stänga av datorn & sova igår när jag fick ett sms från bästis,
haha borde jag vara orolig?



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus