Love me, love me

2012-03-31 | 18:34:22 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Fredagen gick i ett. Kan inte påstå att jag var direkt sugen på att dra till jobbet efter att ha pysslat & styrt i stallet men jag överlevde.
Kopplade på hästsläpet igår för att träna lite. Det gick faktiskt riktigt bra! Är fortfarande förvånad över hur bra det gick att backa med släpet. Tog en sväng ut på 35an för att känna på hur det var att dra transporten (tom förstås) och det var inte alls några svårigheter. Min volvo hade gärna fått ha lite mer vila ponnysar under motorhuven för oj vad tungt det var uppför, haha.

Slutade jobbet 21 och drog hem för att ta en dusch & byta kläder innan jag åkte till M. Han säger att jag gör honom glad & det är tur. Jag är nog en rätt glad tjej (eller jag vet att jag är en glad tjej) bara att det inte har synts på väldigt väldigt länge.

Egentligen har jag gått igenom två tuffa perioder på väldigt kort tid. Efter att det tog slut med Andreas var jag ledsen över det. Eller förstörd skulle man väl kunna säga. Plötligt kändes livet så tomt och trots att jag var mycket ensam sista tiden ihop blev det på en gång olidligt ensamt. Vi hade våra tjaffs & motgångar men han blev som en bästa vänn. Och det gjorde ont.

Månaderna rullade på och jag fick reda på mycket saker. Lögner, skitsnack, påhopp & annat gjorde det helt plötsligt mycket lättare att släppa taget. Jag hade varit ledsen så länge men nu fick det räcka.
Jag slutade sakna honom och jag slutade ångra att jag hade slängt bilden på honom som stod vid sängen.


Veckorna gick och det var inte förrän då jag började inse hur jag hade blivit. Mamma, vännerna, ja till & med pappa hade under en lång tid frågat hur det egentligen var med mig, jag såg inte glad ut längre, hade inte kvar någon ork eller vilja, och det var inte förrän då, flera månader efter det hade tagit slut med A, som jag verkligen förstod vad dom menade.
Och det krossade mig.

Det  går inte att beskriva hur det kändes när jag tittade mig i spegeln och inte längre visste vem jag var, hur jag skulle vara, hur jag hade varit innan allt hände.
Plötsligt blev allt så tydligt och det gjorde fruktansvärt ont. Jag tror aldrig jag kommer kunna beskriva riktigt hur det kändes, och förhoppningsvis kommer jag aldrig behöva känna så igen.

Men den senaste tiden har jag tagit mig en bra bit framåt. Jag tror folk märker det. Jag tror att andreas också skulle se skillnad om han såg mig nu.

Jag längtar efter sommaren. Oj vad jag ska skratta, hitta på tokigheter, leva. Det kommer bli grymt♥






Free to go

2012-03-30 | 12:51:49 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Vaknade redan kl. 8 imorse trots att jag inte börjar jobba förrän 16. Ajja, kände mig pigg så jag skuttade upp & fixade frukost. Jag har blivit TOKIG i citron-te! Ååh så gott.
Hängde med mamma in till stan en sväng & gjorde några fynd på h&m.
Kom nyss hem och ska slänga på mig stallkläderna innan jag drar vidare. Idag ska jag lastträna min häst så han blir så där duktig på att gå in i transporten som han var förut. Och så ska jag träna lite på att köra med transport. Får ju dra släpet själv nu men har inte kört en endaste gång (vet ju att pappa älskar att följa med, hihi)

Nehe, full fart!
(slänger upp en mindre seriös bild från idag)
Puss!

29 Mars 2012

2012-03-29 | 15:21:10 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Idag har jag varit duktig.
Dammsugit hela huset, tvättat / hängt tvätt, vikt kläder, städat mitt egna rum, torkat golv & så skulle jag baka men då fanns det ingen kakao kvar.
Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och kolla runt på utemöbler till mitt hus. Kan inte bestämma mig för om jag vill ha en utegrupp där man kan "hänga" med vännerna eller en grupp med ordentligt bord & stolar där man kan sitta & äta. En ordentlig grill behöver jag också & en gräsklippare.. Det blir inte billigt det här.
En vattenskoter kanske inte vore så dumt att ha sen när jag har 500 meter till sjön med egen båtplats? Vore ju grymt!

Imorgon får jag förhoppningsvis reda på hur det blir med renoveringen. Neeeervöööööst.
Jag längtar något förskräckligt efter att få börja riva ner gamla tapeter, gräva i rabatter & shoppa möbler.
Sommaren 2012 kommer bli awesome!

Nu ska jag hänga upp lite mer tvätt och om någon timme drar jag till stallet & träffar Isabelle! ♥











Puma ♥

2012-03-28 | 22:50:19 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer





Lyckades ta två riktigt fina bilder på Puma ikväll. Nu ligger hon i sängen vid mina fötter & väntar på att jag ska krypa ihop så hon kan lägga huvudet mot mina ben. Mitt lilla hjärta ♥

This girl will always find her way

2012-03-28 | 16:28:25 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer







Vaknade imorse och kände mig stark. Jag somnar lättare om kvällarna och sover bättre på nätterna nu.

Bilden till vänster var jag för snart 6 månader sen. Där har ni tjejen som kämpade med varje andetag, tjejen som fick kämpa för att ta sig upp ur sängen,  som slutade äta och vägde inte mer än 46 kg.
Där ser ni tjejen som som ville ge upp allt.

Men jag gav aldrig upp. 
Till höger ser ni tjejen som 6 månader senare är starkare än någonsin.
Tjejen som ler & skrattar igen, tjejen som hade tappat bort sig själv så mycket att det kändes omöjligt att hitta tillbaka.
Men här är jag.
Och nu kan det bara bli bättre. Har jag klarat det här kan jag klara vad som helst ♥

Freeeeedag!

2012-03-23 | 16:57:17 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Jobb 7-15.30 och så var jag snäll & hoppade in på Willys för att köpa tändvätska åt pappa innan jag gasade hemåt.
Känns helt underbart med fredag och dessutom är jag ledig imorgon! Jobbar dock på söndag men det är bara till 13 så det går bra. Passar perfekt eftersom jag ska träna dressyr för Pia vid 16.30.

Jaja, nu sitter jag utanför stallet och njuter av solen. Så underbart!
Ska åka hem om en stund och då har pappa grillat fläskfilé till kvällsmat. Muuuums!
Idag måste jag ha varit extra snäll eftersom jag fick låna pappas nya bil till stallet, den är grym! <3

Trött tjej!

2012-03-22 | 17:46:19 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Kom hem från jobbet för ett par timmar sen och har hunnit byta hästar i hagarna (syrrans häst är skadad..) och plocka lite på mitt rum. Vet att jag har sagt det förut men det är sjukt hur snabbt jag stökar till det. Ligger banne mig saker över allt. Och jag som vill ha ordning! Gaaah..
Nu ska jag strax slänga i mig lite kvällsmat och sen blir det en tur till stallet. Rida en sväng & så ska jag ta hand om syrrans häst med.

Puss!

Tomorrow Is not Yesterday

2012-03-21 | 23:10:53 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Redan onsdagkväll, sköööönt!
Jag har träningsvärk i benen men det känns riktigt bra. Tog ett dressyrpass med hästen när jag kom hem från jobbet och det gick riktigt bra. Idag kan jag känna mig nöjd!

Trodde jag skulle få vara ledig imorgon men jag behövdes visst då också. Ett 7-14.30 pass så då hinner jag förhoppningsvis njuta lite av solen och rida medans det är ljust. Får tänka som så att det är extra timmar vilket betyder bättre lön & vilket i sin tur gör att jag verkligen kan köpa dom möbler jag vill ha till huset.
Sen kommer det ju behövas en del färg och tapeter..

Jaa, på tal om huset... Det går fruktansvärt långsamt tack vare min hyresvärd. Eftersom både kök & badrum ska renoveras (badrummet ska eventuellt byggas ut också) behövs det ju pengar och deras budget verkar inte vara den bästa just nu.
Det håller i alla fall på att tittas över men det tar ju sån jäkla tid. Jag blir tokig snart!
Ni anar inte hur overhört frustrerande det är att se huset varje dag & inte kunna göra ett dugg. Jag går & drömmer om hur trädgården kommer se ut och hur min vardag kommer bli, i mitt egna hus.

Och även att jag inte saknar att ha pojkvän (fattar knappt själv att jag just skrev det där) så kan jag ibland fundera på hur det skulle vara att dela allt med någon.
Men jag behöver få vara själv ett tag till. Jag har blivit stark & glad igen och jag vill fortsätta växa.
Dyker den "rätta" upp under tiden, jaa, då gör han det.




Sunshine

2012-03-21 | 09:51:13 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Härligt att skutta upp ur sängen tidigt på morgonen och se att solen är framme. Underbart!
Dock måste jag snart åka till jobbet så får njuta i eftermiddag istället. Hoppas det har slutat blåsa då.

Har i alla fall hunnit med en hel del sen klockan 7 och känner mig rätt nöjd efter ett 30 min intervallpass på löpbandet. Måste få tillbaka konditionen!

Nu ska jag slänga på mig lite jobbkläder och rulla iväg.






20 mars 2012

2012-03-20 | 18:39:38 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer

Söndagen kändes inte alls rolig men så dyker ett sms upp från Isabelle. En stor godispåse & galna youtubeklipp gjorde min kväll.
Tack vännen ♥



Hope

2012-03-20 | 09:44:28 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

When the world says 

                        Give up

 Hope whispers

                                          Try it one more time







Trust is like a paper...

2012-03-18 | 15:26:48 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
..once it's crumpled, it can't be perfect again.



Seg söndag.
Vet inte riktigt vad jag känner idag. Lördagkvällen blev inte som jag hade tänkt mig men nu vet jag att det är så livet är. Det blir inte alltid som man tänkt sig.
Samtidigt kan jag inte låta bli att känna mig besviken, ledsen & trött. Och varje gång det blir så här försvinner en liten bit av mig själv. Det som jag gång på gång bygger upp rivs ner lika snabbt igen och jag undrar varför jag aldrig lär mig.
Men det är sån här jag är. Jag ger & ger, ber sällan om något tillbaka. Anpassar & rättar mig efter andra för att göra det enkelt.
Ibland får jag nog men säger sällan något. Så ni kanske förstår själva att jag är världsbäst på att hålla allt inom mig. Så har jag alltid gjort.
Men nu är jag äldre & har mer erfarenhet, och jag vet att det inte går att göra så här hur länge som helst.
För då bryter jag ihop.

Men ett mönster är svårt att bryta.
Rädd för att göra någon upprörd fortsätter jag på samma sätt. Fast jag vet att jag gör mig själv illa.


M körde hem mig inatt så jag fick sova. Det känns bra att ha någon som bryr sig fast han inte känner mig sådär bra som mina vänner gör.
Pappa var snäll & körde ner mig till Åtvid förut så jag fick hämta hem bilen så nu är det fixat.
Stallet är kvar men energin är som bortblåst. För mig som är van vid att jobba varje helg är det farligt att vara ledig. Hela jag hamnar i något konstigt viloläge. Skulle kunna spendera dagen i sängen om jag kunde..



längtar tillbaka till Maspalomas

S U M M E R ♥

2012-03-15 | 20:39:10 | Kategori: Skor/Kläder ♥ | 0 kommentarer







Köpte den här söta blusen för ett par månader sen. Den kommer användas flitigt i sommar!

No surprise..

2012-03-13 | 21:59:16 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer






Fast jag har hört bättre raggningsrepliker....

13 Mars 2012

2012-03-13 | 20:51:35 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Igår var det underbart väder men kunde jag njuta av det? Nope.
Jobbade 12-21 så jag var uppe i stallet med Zack på morgonen. Tog en liten promenad och så passade jag på att gå in i mitt hus & kolla nu när det i stort sett är tomt. Det kändes så jäkla skumt.

Trodde jag skulle börja inse nu att det faktiskt händer på riktigt, men det känns fortfarande helt overkligt. Det spelar ingen roll att jag ser huset varje dag eller att mamma titt som tätt påminner mig om att jag har ett eget hus. Ett helt eget hus.
Det känns som en dröm.
Sååå, har jag svårt att smälta att jag har ett eget hus kan ni ju tänka er att det är minst lika svårt att förstå att jag har ett stall också. Familjen har ett alldeles eget stall.. Kan någon nypa mig? ♥

Idag har jag varit ledig. Första lediga dagen på länge som jag inte har gjort något vettigt alls. Hade egentligen behövt städa mitt rum men tror ni att jag har gjort det? haha..
Jag har mest latat mig. Suttit & letat tapeter, färg & möbler till huset och efter lunch tog jag med mig vovven till Sofia och så gick vi en lång promenad. Ganska bra väder idag med men blåsten hade jag klarat mig utan.

Efter kvällsmaten drog jag upp till stallet & pysslade lite. Det ska bli så jäkla kul att göra lite fint med blommor sen men jag får nog hålla mig några veckor till annars finns väl risken att dom dör av kylan..

Jaaha, volvo & villa, bara en egen vovve som fattas. Och kanske en redig man att dela allt med..
Jaa det skulle vara rätt mysigt.



bild från december 2010

Happiness

2012-03-11 | 18:19:41 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer









Being happy doesn't mean that everything is perfect.


It means that you have decided to look beyond the imperfections

Detaljer ♥

2012-03-08 | 19:17:42 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer






























Mitt underbara rum & så dom två nya kuddarna som jag ska ha i min soffa sen ♥
Har köpt lite fina blommor till mig själv också, det piggar upp!




Gran Canaria del 2

2012-03-08 | 10:10:31 | Kategori: Gran Canaria 2012♥ | 0 kommentarer
































8 Mars 2012

2012-03-08 | 09:50:55 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Och en ledig dag.
Det värsta är att jag alltid har så mycket att göra på mina lediga dagar att dom går minst lika fort som dom dagarna jag jobbar. Fast det är skönt att tiden går fort. I alla fall just nu.
Förstår knappt själv att det är 5 månader sen jag låg i sängen med tårarna rinnandes nedför kinderna och kämpade med varje andetag.
5 månader senare och jag saknar inte honom på samma sätt längre. Det var ett misstag att flytta till en lägenghet jag inte ville bo i & det var ett misstag att jag kämpade så länge. Fast jag vet att jag behövde försöka.
5 månader senare och nu är jag tacksam över att det blev som det blev. Jag har insett att han var mycket starkare än mig som kunde säga orden både han & jag visste behövde sägas, men som jag aldrig klarade av att säga.

Saker ändrar sig så fort.
Hösten 2010 flyttade jag ifrån "landet" till en lägenhet, ett år senare flyttar jag hem igen och nu, ett halvår senare, ska jag flytta till mitt egna hus. Våran egna gård.
Jag kan upprepa det hur många gånger som helst och det känns fortfarande helt overkligt.
Det har varit min dröm sen jag flyttade in i stallet, alltså snart 8 år sedan. Jag var 12-13 år och allt jag önskade var att stallet & det lilla huset en vacker dag skulle bli mitt.
Och nu håller det på att hända. Haha, jag kan knappt tro att det är sant♥


Nu har jag latat mig alldeles för länge så det kanske är dags för lite frukost, ett besök i stallet, lite pyssel här hemma och så måste jag hinna med en dusch innan jag ska hämta barn på frita.




saknar värmen♥

Utan dig är jag inget

2012-03-05 | 01:44:58 | Kategori: Min Romeo ♥ | 0 kommentarer





Live your life

2012-03-04 | 14:42:43 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
..Och så var det söndag, igen. Riktigt härligt att det börjar bli vår ute nu och jag hoppas att snön kan hålla sig borta. Underbart med blå himmel & soool. Finns inget bättre än att bo på landet när det är såna här fina dagar. FRIHET♥

Helgen har gått i ett. Igår jobbade jag ett 12 timmars pass så jag var rätt slut när jag kom hem 21.30. Har spendeat lite tid med M både fredag & lördag så det har inte blivit mycket sömn dom här nätterna. 6 timmars sömn på två nätter.. haha
Jaja, jag har haft det ganska mysigt iaf.

Idag klev jag upp vid 9 för att hinna fixa till hästen innan det var dags för lite dressyrträning. EVIGHETER sen jag tränade för Pia men Romeo skötte sig såå bra! Och tur var det för han vägrade gå in i transporten när vi skulle åka till ridhuset och drog omkull mig på rampen så jag lyckades skrapa upp knät.. morr

Nu är jag heeeelt slut i kroppen. Det värker i varenda kroppsdel och ögonen är tunga. Chefen smsade nyss och frågade om jag ville vara ledig imorgon istället för på fredag och det passade ju ganska bra. Då är jag ledig både måndag & tisdag, och sen jobbar resten av veckan. Hoppas det fortsätter vara fint väder♥



That was then, and this is now

2012-03-01 | 23:33:20 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer





This is the part of me that you're never gonna ever take away from me

Feels like home ♥

2012-03-01 | 19:03:10 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Jag har nog aldrig tyckt om mitt rum så mycket som jag gör nu. Älskar allt det vita & alla mina ljuslyktor.
Vet inte hur jag ska kunna flytta här ifrån.. haha

Tog lite bilder men det är så svårt att få med alla detaljer.
Har inte tagit med min kamin eller den lilla "datorhörnan" nu, men visst är det ganska mysigt?


















Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus