31 Januari 2012

2012-01-31 | 17:39:59 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Idag är en sån där förvirrande dag. Inte tråkig, inte rolig, inte ledsam, inte glad. Inget?

Sitter & funderar på hur det kommer bli efter jag har flyttat. Vill jag flytta? Kommer det bli ensamt?
Men egentligen vet jag redan svaren.
Jag har drömt om att bo på platsen jag ska flytta till i hur många år som helst. Längtat & hoppats på att det huset någon gång skulle kunna få bli mitt, så självklart vill jag flytta. Jag kommer ha vänner hos mig tills jag tröttnar på dom & får släpa ut dom, jag har tappat räkningen på hur många som har bjudit in sig själva och mamma,pappa & familjen är inte långt borta.

Inser efter en stunds funderande att jag egentligen inte är rädd för att flytta utan mest hur allt kommer kännas.
Förra gången jag flyttade var det med andreas, ihop med honom. Något jag ångrar idag. Jag vantrivdes så dant i lägenheten att jag blev som en annan människa. Förstörde för mig själv & andra och det bästa hade varit om jag hade lyssnat & valt att bo kvar hemma. Jag ville inte alls sätta mig i en lägenhet men vågade inte säga emot. Var rädd att jag skulle förlora han som var mitt allt. Att han skulle glömma mig.

Men den här gången är det annorlunda. Jag vet det. Och jag kan komma på mig själv med att sitta & le tills jag har ont i kinderna & den lilla oro och rädsla jag kände är som bortblåst. Jag förstår fortfarande inte att om ca 1 månad bor jag själv. I ett eget hus, med en egen trädgård. Ett eget hus som jag har fått välja tapeter & färg i, som jag har fått möblera precis hur jag vill. Och det ligger så fint. Jag skulle inte kunna bo på ett bättre ställe.
Och sommaren kommer bli så jäkla bra. Vi ska grilla & festa, och med bara en liten bit till vattnet kan vi bada när, och hur mycket vi vill. Jag ska klippa gräs & göra fint i trädgården. Min alldeles egna trädgård, haha hur sjukt är inte det? Och egentligen, vem säger att jag kommer vara "ensam" i sommar?

Äsch glöm vad jag skrev i början, jag är så förbannat lycklig! ♥



Florence + The Machine

2012-01-30 | 11:11:04 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

IKEA

2012-01-29 | 22:33:00 | Kategori: Home ♥ | 0 kommentarer
I torsdags drog jag & Fia in till stan en sväng efter att båda hade slutat jobbet vid 16. Hann tyvärr inte gå så mycket men vi gick igenom klädaffärerna och så tog vi ett jättesnabbt varv på Ikea innan det var dags att bege oss hem.
Plockade åt mig lite saker i farten när vi gick igenom men det är långt ifrån allt. Det behöver införskaffas glas,tallrikar,stekpannor,kastruller, knivar & en hel del annat.

Här är iaf lite saker som hämgde med hem.



bunkar, bestick, skärbrädor, två superfina krukor & lite andra småsaker. Jag fattar fortfarande inte att jag snart har ett helt eget hus, haha :)

Shake it out

2012-01-29 | 21:48:13 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Jaha, vad kan man säga om den här helgen förutom att den blev jävligt lyckad?

I fredags drog vi ut i stan och dansade loss på Sliver tills det kände som fötterna hade försvunnit. Vi var ett härligt gäng och då kan det inte bli annat än bra. Tror ändå att Fia & jag hade mest roligt. Kändes som vi skrattade hela kvällen, jagade bort grabbar som helst av allt ville stå tätt bakom och sjunga med falskt i låtarna som spelades samtidigt som dom inte visste riktigt vart dom skulle göra av händerna. Tror dessutom att vi har tagit reda på all fakta man kan behöva om vakterna på Sliver. Ålder, namn, vart dom bor, om dom är singlar (är det inte konstigt att snygga & trevliga vakter i 24-27 års ålder är singlar?)
Haha ja, you name it. Vi vet det mesta.

Meen, om fredagen var lyckad så var lördagen minst lika bra. Om inte lite bättre.
Blev en liten utgång i Åtvid. Det var väl inte riktigt tänkt att det skulle bli så, eeh vilt.. Det var galet.
Out of control.
Onyktra & glada gled vi omkring bland resten av folket men jag tillbringade nog mesta tiden vid baren. Kan ju inte klaga när man har så trevliga bartenders och dessutom blir bjuden på goda drinkar. För många goda drinkar, haha... Ska jag vara ärlig så såg jag knappt Sofia under kvällen men hon hade roligt hon också. Lite för roligt, haha. Herregud.
Behöver jag säga hur det kändes imorse när klockan ringde 06.20 & jag skulle upp och jobba?

Sofia ringde för en liten stund sen och vi gick igenom kvällen. Fyllde i varandras minnesluckor och skrattade tills vi inte kunde komma på fler saker att skratta åt eller fler orsaker till varför Sofia har blåmärken över allt.
Och nej, jag vet inte hur jag bytte till jobbkläderna kl.3 på natten eller när jag tog av mig Sofias skärp som jag visst hade lagt på mattan. Erbjöd tydligen "bossen" att han kunde få bo hos mig och fixade till mitt namn lite fint på hans telefon. Slutade visst med ett "<3" på slutet.. hahah! Mjo, han skrattade åt mig imorse & skrev något i stil med "för sköön alltså".
Kvällen slutade med att grabbarna försäkrade den trevliga polisen om att Sofia skulle komma hem och sen satte vi oss i en bil som körde oss hem. Tappade räkningen på hur många gånger Fia sa att hon mådde dåligt eller hur mycket fötterna värkte på den korta biten hem. Haha som sagt, gaaalet.

Ibland måste man faktiskt passa på att leva lite. Tycker jag & Sofia lyckas rätt bra med det♥







25 Januari 2012

2012-01-25 | 23:06:00 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Ojojoj.
Jobbat sen i söndags och det börjar kännas i kroppen när det blir långa & stressiga dagar. Har fått ryckningar i ena ögat som har hållt på i ett par dagar och det är antagligen på grund av stressen. Meeen jag älskar mitt jobb i alla fall! ♥
Imorgon skulle jag ha varit ledig men i stället blir det att jobba ett 7-16 pass. Sen ska jag och bästis dra in till stan en sväng & kolla lite. Min mascara har varit slut i ett par månader, haha.. Så vill jag skutta in på Ikea en sväng när vi ändå är i stan.. Längtar något galet efter mitt hus!

Jobbar ett 7-16 pass på fredag också men lördag är jag banne mig ledig! Vilket passar alldeles utmärkt eftersom det blir en liten galen utgång på fredag! Woooho! Sofia fyllde år igår och på fredag fyller en av mina bästa killkompisar år så jäklar vad det ska firas! Kommer bli awesooome!

Jaha, annars har det varit en riktig seg dag. Jag hade tänkt att städa mitt rum ( fattar inte vad jag gör, ser ut som kriget igen..) bädda rent i sängen & plocka fram kläder och sånt tills imorgon men har jag lyckats göra något? Njae skulle inte tro det.. Ajja, rummet får väl vara som det är några dagar till..
Har åtminstonde varit i stallet och fixat lite och borstat katten, haha. Jag som skulle lägga ner tid på mig själv.. är väl inte lika roligt antar jag.

Imorgon ringer klockan strax efter 5 för innan jag åker till jobbet ska jag hinna slänga ut & mata hästarna. Uuuuusch. Kallt & mörkt men jag ska inte klaga. Får mig ett gott skratt när jag öppnar stalldörren & tänder lampan och möts av fem hästar som yrvaket står & blinkar.
Nu blir det sängen så jag orkar upp imorgon, finns visst en viss risk att jag stänger av larmet & somnar om annars..

puss ♥



I'm not like the rest

2012-01-25 | 22:04:11 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

You know,

2012-01-25 | 16:57:33 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer





Happy Birthday ♥

2012-01-24 | 21:47:54 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Idag fyller min älskade Sofia 21 år! Grattis hjärtat ♥ ♥  Kan lova att det ska firas på fredag!



















I ♥ White

2012-01-23 | 18:07:00 | Kategori: Home ♥ | 0 kommentarer
I lördags hämtade vi mina nya grejer till huset. En micro, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost & dammsugare i matchande vitt & rostfritt. Så himla snyggt! Kommer passa perfekt i mitt kök sen! ♥




23 Januari 2012

2012-01-23 | 17:16:34 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Nu är det inte många dagar kvar i Januari, skööönt! Och om några veckor drar jag & Isabelle till värmen, åååh så härligt det ska bli!♥
Kan knappt förstå att det snart är 4 månader sen vi beställde resan. Helt sjukt vad fort det går.

Idag har jag jobbat ett 7-16 pass & nu känner jag mig rätt trött. Dom senaste 4-5 nätterna har jag sovit så himla illa att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Har ont i ryggen men det måste vara något annat som gör att jag sover så oroligt. Ska bädda rent i sängen och ta en varm dusch innan jag går & lägger mig så får vi se om den här natten blir något bättre.

Pappsen har börjat med kvällsmaten så om en stund blir det käk. Ska bege mig upp till stallet senare och pyssla lite med skrutt. Igår var vi ute & skrittade i snön med Susanne & Isabelle, himla mysigt!
Jobbar till 16 imorgon också men på onsdag är jag förhoppningsvis ledig så då ska jag ta en långtur på dom snöiga vägarna medans det är ljust ute. Finns inget bättre sätt att koppla av på ♥






19 Januari 2012

2012-01-19 | 20:23:53 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Och vipps så var min gigantiska klädhög borta!
Känns faktiskt rätt bra att den inte längre tar upp halva sängen/golvet.
Fixade lite i stallet också men får fortsätta imorgon i dagsljus. Hoppas det är fint väder så jag kan fota lite. Saknar det!

Har tagit mig i karagen idag och gjort ett 30 minuters intervallpass på pappas nya löp/promenadband. FY FAN vad jobbigt det var, haha. I 30 min så går man 1,5 minuters intervaller från 3 km/h upp till 10 km/h. Jag körde intervaller mellan 3-7 km/h och jag säger bara, min kondition är inte vad den en gång var. haha!
Men ridningen håller mig ju ganska vältränad så nu är det bara konditionen som ska hitta tillbaka också.
Har ni provat gå 7 km/h någon gång? Rätt bra fart faktiskt..

Har aldrig varit så sugen på en skål med glass som jag är nu så jag ska åka och kvällsmata kusarna strax innan jag ska sätta mig framför några avsnitt av Greys, med en stor skål glass såklart.


Questions ?

2012-01-19 | 11:50:07 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Har alltid tyckt hela den här "frågestundgrejen" på bloggar verkat lite löjligt, men så har jag sett att det är allt fler & fler läsare som kollar in här och tänkte att jag kanske skulle ge det ett försök. Känns rätt passande också eftersom jag ska spendera den här dagen åt städning & hästen..

Såå, fråga på nu! Inga frågor är för dumma. Eller vad är det man brukar säga..?



What’s a life with no fun

2012-01-18 | 22:27:09 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Jaha, redan onsdagkväll! Förstår knappt själv hur fort dagarna går men det gör mig verkligen inget just nu. Jag tycker vi kan snabbspola några veckor framåt så jag får åka på semester med Isabelle & bli bruuun och sen komma hem och flytta in i huset. Sen kan vi hoppa direkt till slutet av våren/sommaren för jag är helt säker på att det kommer bli en helt underbar tid! Ååååh vad jag längtar!

Jag var i stallet en sväng nu under kvällen & myste med min skrutt. Stod ute på stallplanen när stora snöflingor började falla & jag fick ett riktigt lyckorus. Äntligen händer det något i mitt liv som tar MIG framåt. Något som händer för min skull, som gör att jag mår bättre och att jag får vara lycklig. Äntligen gör jag valen.
Det är inte klokt vad bra jag har varit på att tänka på alla andra och glömt bort mig själv.


Som så många andra kvällar ( i stort sett varje kväll faktiskt, haha..) hamnar jag vid datorn med en kopp te & två rostmackor. Pappa säger att det är de enda jag lever på men han har såklart fel. Får ju i mig lite mat också, även fast jag helst äter smörgåsar & dricker te. haha.. :)
Tycker det är ett alldeles perfekt avslut på dagen och så behöver jag inte vara hungrig när jag ska krypa ner i sängen.
Idag är jag helt slut så jag gissar på att allt springande på jobbet tidigare idag tar ut sin rätt nu.
Imorgon är jag ledig men ska skutta upp tidigt för att slänga ut hästarna. Är nästan helt säker på att jag kommer gå  & lägga mig igen när jag kommer hem så blir nog allt en liten sovmorgon.
Tänkte minsann vara duktig & städa lite här hemma åt mamma & pappa medans dom jobbar. Vet att stallet skulle behöva ett litet städryck också så bråkar inte ryggen med mig allt för mycket så ska jag göra fint även där.

Nu blir det några gamla avsnitt av Greys innan jag släcker lampan!

Godnatt ♥


Min Puma ♥

2012-01-18 | 17:46:19 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer




Wild Ones

2012-01-18 | 11:23:00 | Kategori: Music ♥ | 0 kommentarer

18 Januari 2012

2012-01-18 | 09:53:23 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Exakt en månad kvar till min födelsedag!


Idag hade jag kunnat ligga kvar i sängen & mysa med katten hur länge som helst. Släpade mig upp halv 8 för att slänga ut hästarna och nu ska jag alldeles strax till jobbet. Inte varje dag man får börja halv 11!



I close my eyes

2012-01-17 | 23:18:28 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Härlig dag på jobbet men jag vet inte hur jag skulle klara mig utan mina jobbarkompisar. Jösses vilka härliga människor. En väldig blandning men härliga är dom alla.
Människor som är i min mammas ålder (finns såklart yngre & äldre) men som faktiskt behandlar mig lika, fast jag inte ens är hälften så gammal som dem är. Det är ganska ovanligt.
Dom bryr sig.
Första veckorna som singel var tuffa och jag kände hur tårarna var på väg varje gång någon frågade hur det var, hur jag mådde. Bet mig i läppen när mina härliga jobbarkompisar kramade om mig och sa att jag skulle fixa det här, att det var okej att vara ledsen. Jag minns att jag till sist fick ur mig att jag faktiskt inte ville vara ledsen mera, samtidigt som jag torkade bort några tårar som envisades med att rinna nedför kinderna. Och dom förstod det, men ibland behöver man gråta. Och ville jag göra det så var det helt okej att låta tårarna rinna i fikarummet, hos mina jobbarkompisar♥

Dagarna går riktigt fort nu och jag har mycket att se fram emot.

♥ Förhoppningsvis kan jag börja måla & fixa i huset om ett par veckor

♥ Om en månad är jag & Isabelle i värmen och har det skönt.

♥ Jag flyttar, troligtvis blir det när jag kommer hem från värmen

♥  Tävlingssäsongen börjar snart och jag lääängtar!

♥ Snart blir det svängen in till Ikea & införskaffa en massa grejer till huset

Sen ser jag fram emot att gå till jobbet som vanligt och så spendera mycket tid med mina vänner ♥

Romeo & jag ska ligga i med träningen för jäklar vad bra vi ska vara i år!














Something new.

2012-01-17 | 21:37:00 | Kategori: Home ♥ | 0 kommentarer

Dags att börja införskaffa lite möbler och annat som behövs i hemmet..











på väg hem till mig nu :)

 

Home

2012-01-17 | 20:55:24 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer


Tänkte att det kunde vara passande med en ny kategori nu när jag ska flytta till eget hus.
Kanske är kul för er läsare att se lite vad som händer innan/under/efter flytten eftersom det ska renoveras,målas & tapetseras lite. Lite inredning & annat pyssel kommer så klart också hamna här,
Eller vad tycker ni? :)


Insane

2012-01-15 | 03:44:45 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Klockan har blivit några minuter över halv 4 och jag borde sova.
Har spenderat lite tid med härliga vänner och kom ganska nyss hem. Inte klokt vad tiden går fort när man har roligt. Provat riktiga handklovar har jag gjort också, blev fastlåst i en stol först innan armarna sattes fast bakom ryggen, haha som sagt, bra kväll! Önskar jag hade haft en bild..

Känner mig rätt trött men är för uppe i varv för att sova.
Klev in i vardagsrummet när jag kom hem från jobbet i fredags och vi pratade lite om hur dagen hade varit & en del annat innan det blir tyst en liten stund och pappa kläcker ur sig, "ja just de, jag skulle hälsa att det är klart med huset, du får ta det"
Haha jag bara gapade och sen var det nästan så att tårarna kom.
JAG HAR SNART ETT ALLDELES EGET HUUUUS! Nu är det på riktigt, det kommer hända. Hur sjukt är inte det?

Det känns helt overkligt och jag kommer nog inte förstå det hela förrän jag har flyttat in & bott där ett tag.
Dock ska badrummet renoveras och så vill jag måla och tapetsera lite, så det dröjer allt några veckor innan jag kan flytta in. Men det är bara bra, då har jag lite tid på mig att fixa ihop möbler & annat. Är ca en månad kvar tills jag fyller år och presentkort på Ikea är vad jag kommer önska mig. Här ska det införskaffas grejer!

Och vad kul vi kommer kunna ha, grillfester, myskvällar. Tänk er på sommaren, kunna grilla & spela kubb, vid mitt hus på min gräsmatta.
Jaa, jag kan nog fortsätta som helst. Men jävlar vad lycklig jag är♥



I'm gonna stay right here.

2012-01-12 | 23:24:46 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

Allt tittande på gamla bilder får mig att inse hur fort tiden har gått. Hur fort tiden går.
Romeo fyller 14 år i april. Vart har dom sju åren tagit vägen som han har varit min?
Jag har hunnit med mycket dom senaste åren. Festat, tagit körkort, blivit kär, gått klart skolan, tagit över ett stall, köpt min första & alldeles egna bil, flyttat hem ifrån, varit sambo, förlorat vänner samtidigt som jag hittat nya, tappat bort mig själv, skaffat ett jobb, tjänat pengar & slösat pengar, flyttat hem, skrattat,gråtit,skrikit, hittat mig själv igen, & snart har jag ett eget hus.

Jag mår bra nu. Känner mig glad, nöjd med livet. Inser att jag har vuxit massor som människa bara dom senaste månaderna. Nu vet jag att jag har gett Andreas alldeles för mycket skuld över att det gick som det gick. Förstått att jag var lika mycket orsak till att det tog slut precis som han var. Jag mådde inte bra. Tänkte för lite på mig själv & anpassade mig för mycket. Tappade bort mig själv och vårat förhållande tog lika mycket stryk av det precis som jag gjorde, fast det förstod jag aldrig då.
Men nu har jag lärt mig något. Och jag känner mig så jäkla nöjd över att jag klarar mig "ensam", för det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag behöver det här så himla mycket och jag längtar efter mitt hus. Det kommer bli ännu ett steg framåt och det ska bli så spännande att se vad framtiden har att erbjuda.

Ja, 2012 ska banne mig bli ett riktigt bra år! Jag ska lägga ner mer tid på mig själv, hästen & mina fina vänner. Jag ska ägna mer tid åt sånt som får mig att må bra och mindre tid åt andras problem och tankar.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och imorgon blir det ett 7-16 jobbpass. Blir att kliva upp lite tidigare än vanligt för världens bästa lillasyster fyller hela 16 år ♥


Godnatt ♥


År 2007-2008

2012-01-12 | 22:44:13 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Kollade igenom en massa bilder & hittade en del på mig & Becca,
haha ibland förstår jag inte hur lärarna stod ut med oss...
















































11 Januari 2012

2012-01-11 | 23:50:15 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
..Och idag har jag haft en ledig dag. Sköööönt!
Klev upp tidigt för att slänga ut hästarna men kröp ner i sängen igen så fort jag kom hem & sov ett par timmar till. Har haft alldeles för svårt att somna dom senaste kvällarna vilket slutar med att jag ligger och vrider & vänder på mig och till sist somnar, på mage..
Jag som aldrig annars sover på mage har lyckats med det dom senaste nätterna och jag kan ju ta & berätta att det inte har varit någon trevlig upplevelse på morgonen när jag ska kliva upp. Ajajaj min rygg. Att vara svankryggig & sova på mage går helt enkelt inte ihop sig..

Stallet några timmar på dagen med syster och det var helt underbart att ge sig ut på en tur i skogen när solen lös. Kändes ju nästan som vår ute.
Hann hem & slängde i mig lite sen lunch innan jag drog iväg för att hämta Susannes gullungar på fritids som jag sen var barnvakt åt i ett par timmar. Mys♥


Så, här har jag hamnat & kan inte släppa allt som har med inredning att göra. Finns inget roligare än att få inreda, pyssla & styra och jag längtar ihjäääl mig tills jag får börja fixa i huset. Sitter här och kollar runt, letar möbler & nya tapeter, funderar på vilket av sovrumena jag ska använda som mitt sovrum & drömmer om att få gå runt på Ikea och plocka ihop en massa grejer.
Usch jag blir alldeles snurrig. haha

Nee, jag får vänta lite till men troligen (förhoppningsvis, haha) är det inte allt för långt kvar. Ska bli så förbannat kul!
Bäst att jag stänger av datorn & försöker sova lite nu. Tänkte gå upp lite skapligt imorgonbitti trots att jag inte har hästarna. Börjar jobba 14.30 så dagen blir så kort om jag tar sovmorgon.. Måste dessutom ta hand om min ENORMA klädhög innan mamma bryter ihop. Usch, skämms på mig..


Natti♥


Like a skyscraper

2012-01-11 | 19:12:20 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer









Go  on  and  try  to  tear  me  down,

I  will  be  rising  from  the  ground ♥




Words.

2012-01-09 | 22:29:08 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer

När det äntligen är över.

2012-01-09 | 00:34:45 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer

Känns som jag svävar lite på moln just nu.
Var och tittade på huset igår (lördag) & allt är så perfekt. Min dröm som håller på att bli verklighet.
Jag som inte alls kände för att flytta hemifrån vill inget hellre än att bo just där. Det skulle vara mitt, ett helt hus, där jag skulle fixa & dona.
Meen, det är fortfarande inget bestämt utan jag måste avvakta någon vecka.. Vilket gör att jag håller på att gå ihjäl för jag vet att jag aldrig kommer få den här chansen igen. Men det är komplicerat & jag kan inte säga så mycket mer just nu. Jag kan i alla fall ta & berätta att jag har världens bästa föräldrar som alltid ställer upp♥

Jobb 7-14 idag och imorse gick jag upp redan 05.20 för att hinna upp till hästarna innan jobbet så mamma kunde få lite sovmorgon. Lovar att dom var tröttare än mig när jag slet upp stalldörren strax innan klockan 6, haha.
Jag somnade dock en stund när jag kom hem från jobbet men det behövdes.. Blev pyssel i stallet sen och resten av tiden har jag mest spenderat till att planera allt som har med huset att göra. Vet att jag absolut inte borde rusa i förväg så här men jag kan helt enkelt inte låta bli. Såå typiskt mig, haha..


För några veckor sen la jag över alla bilder som fanns på min iphone till datorn. Bilder från Februari 2011 när jag fick telefonen tills då, December 2011. Var mycket bilder från tiden tillsammans med A, flytten,lägenheten, bilder jag hade lagt in på honom, jaa det mesta. Tanken var i alla fall att dom skulle bort från telefonen för att få en liten nystart även där men så har jag aldrig riktigt klarat av att trycka på radera-knappen. Egentligen vet jag inte varför eftersom jag aldrig tittar på dom men av någon lustig anledning har jag tyckt att det var bättre om dom fanns kvar. Idiotiskt va?
Men så idag, och jag vet inte om det beror på huset eller att allt annat känns så himla bra just nu, så försvann bilderna. Jag tog bort dom & det kändes bra. Nu ligger allt "gammalt" på datorn i en "the past" mapp & där får dom vara. Vi har haft mycket roligt ihop under dom 2 åren vi var tillsammans & en del av mig kommer alltid att älska honom så jag vill inte ta bort bilderna helt & hållet. Nee, istället får dom ligga där i mappen som är lite halvgömd för att underlätta ännu lite för mig. Man får inte vara dum. haha

Nehe ni, kanske bäst att krypa ner i sängen. Imorgon tänker jag ta lite sovmorgon för jag börjar inte jobba förrän kl.16. Ska bli skönt!

Godnatt♥



Haha, Puma i soffan när vi bodde i lägenheten. Härligare katt får man nog leta efter♥




Open your eyes

2012-01-08 | 23:35:39 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer







































































Nobody's perfect

2012-01-07 | 18:41:00 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer






7 Januari 2012

2012-01-07 | 16:57:57 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
Idag tog jag sovmorgon till 11 och det var precis vad jag behövde.
Fick lite energi till att plocka iordning på mitt rum och nu har jag en klädhög som inte är att leka med.. förtsår inte hur jag lyckas.

Stallet är avklarat för idag och jag ska strax hoppa in i duschen innan det blir hemgjord pizza till kvällsmat, mums!
Senare ska jag iväg & titta på ett hus,iiiiih! Lite hemligt men vi får se vad som händer. Ska bli så jäkla spännande. Kan säga att det som kanske håller på att hända har varit min dröm i flera år. ♥

Ajja, var eventuellt en utgång planerad ikväll men vi får se.. Hade varit kul men verkar inte som folk är så taggade + att jag ska upp klockan 6 imorgon för att jobba så kanske lika bra att hålla sig hemma. Bio kanske vore något?




Rain over me

2012-01-07 | 16:27:30 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer



Gran canaria om ca 1 månad, tror jag klarar mig med bikinis.. haha










New

2012-01-05 | 14:46:14 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer







Införskaffade också lite nytt i hästväg, en mysig tröja med en matchande väst. Bara ett par nya ridbyxor som fattas nu!

I did it for Me.

2012-01-05 | 12:46:45 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer


Sometimes all you need is a change.




Min Sofia

2012-01-05 | 07:28:00 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
"Är den här gjord för dvärgar eller?"










Vad skulle jag göra utan dig? ♥



Tell them I was happy

2012-01-05 | 02:23:23 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer









All the blondes have more fun

2012-01-05 | 00:24:40 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer






I should go and this should end

2012-01-02 | 23:28:53 | Kategori: Min vardag ♥ | 1 kommentarer
Och så var måndagen över. Jobbade ett 7-16 pass idag och var helt slut när jag kom hem så efter att ha stoppat i mig lite kvällsmat så la jag mig på sängen en stund för att vila ögonen, & somnade.. he he..
Råkade visst somna på mage och lite svankryggig som jag är vaknade jag med en jävla värk, stel som en pinne. haha

Jaha, annars då?
Känner att jag hittar tillbaka mer & mer till "mig själv". Insåg aldrig hur mycket jag hade ändrats förrän jag inte hade Andreas längre & spenderade mer tid på mig själv. För mig själv.
Det gör lite ont ibland men jag har mer energi nu. Jag saknar Romeo & längtar till stallet vilket jag inte har gjort senaste halvåret. I somras funderade jag till & med på att sälja Romeo, trodde att han skulle få det mycket bätter hos någon annan som brydde sig om honom sådär mycket som jag brukade göra. Så himla idiotiskt.
Nu vet jag att Romeo aldrig skulle klara sig utan mig, och jag skulle aldrig klara mig utan honom.

Grabbar.
Jag vet att mamma höll om mig många gånger första veckorna jag var ensam. Hysteriskt ledsen eller så tom att det inte kom några mer tårar. Då sa hon att jag inte skulle behöva oroa mig om att vara ensam länge, " det kommer vara hur många killar som helst som hör av sig så fort dom ser & hör att du är singel". Men jag vägrade lyssna. Intalade mig själv att jag antagligen skulle vara singel resten av livet och att det skulle sluta med att jag la ner all min tid på hästarna. Haha, vilket kanske egentligen inte skulle vara så dumt..
Ajja, hon hade i alla fall rätt. Som alltid. Mammor har alltid rätt♥
Men ju mer dom vill träffa mig desto mer drar jag mig undan. Trodde den där klumpen i magen skulle försvinna men nej, den finns kvar. Några riktigt bra killar men jag kan inte ens ge dom en chans. Så vad fan är det för fel på mig? Är jag så totalt förstörd fast jag inte vet om det eller vill jag kanske vara ensam? Väntar att jag på att en Andreas-kopia ska dyka upp för i såna fall är det ju bara idiotiskt..

Jag har ärligt talat inte en aning. 



I promise You

2012-01-01 | 23:51:46 | Kategori: Min vardag ♥ | 0 kommentarer
1 Januari 2012, känns rätt sjukt om ni frågar mig.
Hur kan åren gå så fort? Känns som jag nyss gick i 8:an på Alléskolan och bara längtade efter att hela skoltiden skulle vara över, gymnasiet & allt. Inte för att jag inte tyckte om skolan. Nee, har aldrig haft så roligt som jag hade på Allé, oj vad mycket tokigheter vi hittade på. Utan mest för att jag trodde att det skulle vara så enkelt när skolan var över. Att det skulle bli skönt att få jobba lite och slippa skolrutinerna. Och jag har världens bästa jobb nu, vet inte om man kan hitta bättre jobbarkompisar någon annan stans. Men jag kan ju inte gå som timvikarie hos Carema hur länge som helst heller. Jag vill ju hitta ett fast jobb, eller så småning om komma på vad jag vill läsa vidare till.. Ja ni, vem sa att det var lätt att bli vuxen?

Nyår firades i alla fall ihop med ett gäng glada människor. Det är skönt när man har sånna där bra stunder med tokigt bra vänner så man glömmer bort alla problem för ett litet tag. Och istället kan skratta & le så mycket att det tillslut gör ont i magen & kinderna.
Jag har verkligen bra vänner. Vänner som bryr sig om mig precis lika mycket som jag bryr mig om dom.
Min älskade Sofia som är så olik mig i sättet att man kan undra hur vi står ut med varandra. Men jag vet att vi kompleterar varandra på ett bra sätt. Sofia är den där lite halvgalna tjejen som jag har inom mig men aldrig riktigt visat. Hon är den som säger vad hon tycker & tänker rätt ut och jag är den som ligger dubbelvikt av skratt så fort hon säger något sånt där lite halvgalet samtidigt som jag försöker få ur mig att ibland behöver man inte säga precis allt man tänker♥ haha..
Och du vet Sofia, jag finns alltid här. Bara en liten bit ifrån dig & så kommer det alltid att vara ♥

Så har vi ju grabbarna, hur skulle jag klara mig utan mina härliga grabbar? Filmmys, ute & sladda med bilarna, festa, umgås, titta på några dumma videos från Youtube, eller ännu värre, titta på dom när dom härmar klipp dom har sett. Känns minst lika lätt att umgås med dom som det gör när jag är med brudarna♥ fast lite mer öl, grova skämt & rapande. Mycket mer rapande, haha..

Nehe, dags att krypa ner i sängen för imorgon blir det ett 7-16 jobbpass.

Och bästis, det får kännas jobbigt & hopplöst nu och du får vara ledsen.
Men jag lovar dig, det kommer bli bra♥








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus